Трендови у 2018.

1. Тексас у тамним нијансама

Тексас се у следећој години враћа у свим својим облицима, а нарочито ће бити популаран таман тексас. Са оваквим комадима слободно можете смишљати комбинацију за посао, али и вечерњи излазак.

zenski-magazin-trendovi-2018-lista-01

 

2. Ресе и детаљи од перја

У овој години све је више креација које су направљене са ресама и перјем.Зато сто нико не жели бити једноличан и досадан.Када се добро уклопе креирају сјајну комбинацију достојну сваке даме.

zenski-magazin-trendovi-2018-lista-02.jpg

3. Сукње оловка-кроја

Лепршаве сукње можда су биле у моди 2017.,али у овој години дефинитивно ће се више носити уске,дубоке сукње.За посао, изласке и оне дане у којима желите да изгледате елегантно – овај модел сукње је савршен. Поред тога је можете уклапати са различитим комадима који ће јој променити стил у потпуности.

zenski-magazin-trendovi-2018-lista-03.jpg

4. Боја лаванде

Не знам да ли ово има неку повезаност са бојом која је проглашена, према Пантоне институту, за боју године, али љубичасти тонови ће се сигурно носити у великој количини. Додајте пастелну боју стајлингу са неутралним бојама или је искомбинујте са вибрантним нијансама које су вечито популарне.

zenski-magazin-trendovi-2018-lista-04.jpg

5. Торбе око струка

Или такозване “педеруше” биће огроман хит ове године. Руке ће вам бити увек слободне, а све ћете имати при руци, од телефона, шминке и кључева. Идеалне су за модеран стреет стyле, али и елегантније комбинације.

zenski-magazin-trendovi-2018-lista-05

6. Ниска потпетица

Шпиц ципеле с ниском потпетицом и ременчићем који се навлачи преко пете завладале су улицама метропола, али и модних писти.Oмражене ципелице вратиле су се у великом стилу – красе их перле, цветни узорак и баршун, а атрактивна је и потпетица.

 

34990-mng.jpg

7. Одело са панталонама

Потпун хит ове године.Панталоне и сако у компелу са разним дречавим бојама,хит су 2018.

 

3dadea94ca246a3864b6baca071a.jpeg
(Садржај је углавом написан својеручно,уз помоћ неких инстаграм страница)